Colostrum 35% IgG (Råmælk) 200 gram

199.00 DKK

Colostrum 35% IgG (Råmælk) 200 gram

199.00 DKK

Indhold: 200 gram

Colostrum 35% IgG (Råmælk) 200 gram

199.00 DKK

Varekategori:

Colostrum (Råmælk) 200 gram

Koen producerer særligt store mængder af colostrum til sin kalv, faktisk langt mere end kalven har brug for. Kalve fødes helt uden immunforsvar, men får et komplet immunforsvar via colostrum, som samtidig også bidrager til at modne tarmen og sætte gang i fordøjelsen. Koens colostrum indeholder over 250 forskellige stoffer, som alle hjælper med at styrke kalven og beskytte den mod sygdom. Colostrum fra køer ligner i sin sammensætning colostrum hos mennesker, men har et højere indhold af immunoglobuliner.

Der findes flere hundrede forskellige bioaktive stoffer i colostrum. De fleste kan inddeles i fire kategorier, hvoraf immunoglobulinerne udgør den største fraktion:

  • Immunoglobuliner – stimulerer og balancerer immunforsvaret
  • Peptider – antibakteriel og antiviral effekt
  • Naturlige væksthormoner -bidrager til healing af beskadigede celler
  • Prebiotiske faktorer – stimulerer en sund mikroflora i tarmen

Colostrum fra innovital indeholder 35% IgG

FÅR DIN KROP DE RETTE KOSTTILSKUD?

DIN KROP - DIT KOSTTILSKUD - VORES ERFARING OG VEJLEDNING

Vores kosttilskud kan bruges af professionelle sportudøverer, personer med fokus på en nemmere hverdag, det lokale senior kroket hold eller til at give dig en lettere hverdag hvor du er sikret det korrekte tilskud til din krop. Fælles for alle vores kosttilskud er, at de bør suppleres med en korrekt og tilpasse diæt, bevægelse og sund fornuft; så din krop er sikret det bedste resultat.

Alle vores kosttilskud kan tages i forskellige doser efter behov. Professionelle sportsudøvere og seniorer med store problemer i dagligdagen tager med fordel det maksimale antal kapsler om dagen - hvor andre tager 1 kapsel. (Læs på pakken hvad den maksimale dosis er for dit kosttilskud)

Er du i tvivl om, hvorvidt andre af vores kosttilskud passer til dine behov - så ring til os på tlf. +45 22 75 73 00 og få en snak med vores kosttilskud specialister om INNO VITAL kosttilskud er det rette for dig og din krop.

Under 7 DKK pr. dag
Under 7 DKK pr. dag
Under 7 DKK pr. dag

Kosttilskud

EPA DHA (Fiskeolie)

199.00 DKK
-17%
1,197.00 DKK 999.00 DKK