EPA DHA (Fiskeolie)

199.00 DKK

EPA DHA (Fiskeolie)

199.00 DKK

Indhold: 180 kapsler

EPA DHA (Fiskeolie)

199.00 DKK

Varekategori:

Hvad bruger vi dem til? 

Når fedtsyrerne EPA og DHA optages i kroppen, omdannes de til såkaldte eicosanoider og indgår som byggesten i vores cellemembraner. Her påvirker de funktionen af cellereceptorerne i membranerne. Med andre ord, udgør de startstedet til at producere de hormoner, der regulerer blodpropper, arterievæggenes fleksibilitet og betændelsestilstande. De binder sig også til receptorerne i de celler, der regulerer genetiske funktioner. ALA omdannes til andre eicosanoider end EPA og DHA, og den interne balance mellem de forskellige eicosanoider er vigtige for en række reaktioner i vores stofskifte.

Hvorfor er de så gode?

På grund af omega 3-fedtsyrernes virkning i vores krop er de blevet kædet sammen med forebyggelse af hjertesygdomme og regulering af en række andre tilstande, f.eks. kronisk leddegigt.

Den stærkeste sammenkædning med en helbredsmæssig fordel findes inden for forskning i hjertesygdomme. Her har forskerne fundet frem til, at omega 3-fedtsyrer medvirker til at stabilisere hjerterytmen og nedsætter risikoen for potentielt farlige hjerterytmeforstyrrelser. Andre undersøgelser har vist, at fedtsyrerne er med til at forebygge overlevende efter hjertetilfælde, får yderligere hjerte- eller slagtilfælde.

Fisk er nøglen til de sunde omega 3-fedtsyrer

Fisk er en af de fødevarer, der har det største naturlige indhold af omega 3-fedtsyrer, og da fisk fra naturens hånd også har et lavt fedtindhold og et højt proteinindhold, er det ikke kun en god kilde til de sunde fedtsyrer, men en meget sund spise i almindelighed.

Der er også vigtige forskelle på de forskellige typer omega 3-fedtsyrer: Den ene kan ikke erstatte den anden, og ingen af dem kan opfylde alle vores behov alene. Selv om det er muligt at omdanne plantebaseret omega 3 til marine omega 3-fedtsyrer, er det sjældent særlig effektivt, og det er derfor vigtigt at få marine omega 3-fedtsyrer som en del af en sund, afbalanceret kost.

FÅR DIN KROP DE RETTE KOSTTILSKUD?

DIN KROP - DIT KOSTTILSKUD - VORES ERFARING OG VEJLEDNING

Vores kosttilskud kan bruges af professionelle sportudøverer, personer med fokus på en nemmere hverdag, det lokale senior kroket hold eller til at give dig en lettere hverdag hvor du er sikret det korrekte tilskud til din krop. Fælles for alle vores kosttilskud er, at de bør suppleres med en korrekt og tilpasse diæt, bevægelse og sund fornuft; så din krop er sikret det bedste resultat.

Alle vores kosttilskud kan tages i forskellige doser efter behov. Professionelle sportsudøvere og seniorer med store problemer i dagligdagen tager med fordel det maksimale antal kapsler om dagen - hvor andre tager 1 kapsel. (Læs på pakken hvad den maksimale dosis er for dit kosttilskud)

Er du i tvivl om, hvorvidt andre af vores kosttilskud passer til dine behov - så ring til os på tlf. +45 22 75 73 00 og få en snak med vores kosttilskud specialister om INNO VITAL kosttilskud er det rette for dig og din krop.

Under 7 DKK pr. dag
Under 7 DKK pr. dag
Under 7 DKK pr. dag

Kosttilskud

EPA DHA (Fiskeolie)

199.00 DKK
-17%
1,197.00 DKK 999.00 DKK