INNO-JOINT: Ledsmerter og Gigt

399.00 DKK

INNO-JOINT: Ledsmerter og Gigt

399.00 DKK

15 tilskud i ét!

 • Nedsætter smerter i led
 • Øger bevægelighed
 • Forebygger og afhjælper ledgigt
 • Hjælper til en aktiv hverdag
 • Bruges af sportsfolk i hele verden

Indhold: 300 kapsler
Dosis: 5-10 stk. daglig

INNO-JOINT: Ledsmerter og Gigt

399.00 DKK

Varenummer (SKU): IV051 Varekategori:

ET TILSKUD MED RESPEKT FOR DINE MUSKLER OG LED

Folk der har en aktiv hverdag eller dyrker megen motion kan tit slide hårdt på deres krop.

Muskler og led kan med fordel tilføres et tilskud som supplement til kosten. Men skal du have alle de forskellige kosttilskud kan du hurtigt købe dig fattig i junglen af forskellige typer og mærker.

Et produkt er sjældent nok og mange af de aktive stoffer virker bedst sammen med andre aktive stoffer. Derfor har vi udviklet Innojoint. Alle de rigtige ingredienser sammensat i den rigtige fordeling.

15 TILSKUD I ÉT

 • Magnesium citrate 800 mg
 • Gurkemeje 1000 mg (95% curcumin)
 • Calcium 500 mg
 • Msm 800 mg
 • Chrondroitin sulfate 200 mg
 • K2 vitamin 100mcg
 • L-selenomethionine 200 mcg
 • B3 vitamin 200 mcg
 • D3 vitamin 90 mcg
 • B6 vitamin 40 mg
 • B12 vitamin 1000mcg
 • Krompicolinat 1000 mcg
 • Choline bitratate 100 mg
 • Biopirine 10 mg

Kosttilskud til bevægelighed,
gigt og ledsmerter

En naturlig vej til mere fleksible knogler og led

INNO-JOINT er den optimale sammensætning af naturlige ingredienser der øger kroppens genopbygning, styrker og nedsætter smerter.

HVAD INDEHOLDER INNO-JOINT?

6 fordele ved kosttilskud der sænker ledsmerter og forebygger gigt

ET KOSTTILSKUD MED RESPEKT FOR PRODUKTERNE

Vi har valgt de bedste aktive råstoffer med den bedste renhed. Kombinationen af råstoffer der både genopbygger og forebygger ledsmerter og gigt. Mange af vores ingredienser i Innojoint er med at forebygge slidgigt. Det er vigtigt at komme slidgigt i forkøbet, da forebyggelse er langt bedre end behandling. Er skaden først sket kan det være en kamp at få kroppen på ret kurs igen. Derfor er Innojoint et rigtig godt kosttilskud til den aktive person eller til ham eller hende der gerne vil have en hverdag hvor man ikke vil lade sig begrænse af muskel- og led-problemer.

Noget der kan fremhæves i vores Innojoint er for eksempel vores gurkemeje. Det aktive stof i gurkemeje er curcumin og det der giver gurkemeje dens mange fordele. Normalt er gurkemeje pulver på 3 procent curcumin med mindre det er forarbejdet, hvilket kan gøre indholdet højere. Vores gurkemeje har en curcumin værdi på 95 procent, hvilket er den reneste form det kommer i. En anden ingrediens er vores magnesium. Hvor mange andre producenter bruger magnesuimoxid i deres produkt, hvilket er billigere men er af dårligere kvalitet. Magnesiumoxid har minimal effekt på musklerne og vil reelt kun have en afførende effekt.

I Innojoint bruger vi magnesuim citrate der også bliver kaldt tri-magnesuim da det er en kombination af 3 forskellige slags. Det er den type magnesium, der har den bedste optagelse i musklerne, og derved fås den bedste effekt. Ud over magnesium og gurkemeje har Innojoint også et høj indhold af MSM (methylsulfonylmethan), chrondroitin og calsium citrate, hvilket der sammen giver den mest optimale sammensætning til mennesker med gigt. Innojoint hjælper ikke kun på folk der har gigt, men går ind og forebygger yderligere gigtdannelse i leddene.

For yderlige informationer om de enkelte ingredienser har vi beskrevet hvert råstof og renhed i produktinformationen. 

Pligttekst: Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Bør opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.

FÅR DIN KROP DE RETTE KOSTTILSKUD?

DIN KROP - DIT KOSTTILSKUD - VORES ERFARING OG VEJLEDNING

Vores kosttilskud kan bruges af professionelle sportudøverer, personer med fokus på en nemmere hverdag, det lokale senior kroket hold eller til at give dig en lettere hverdag hvor du er sikret det korrekte tilskud til din krop. Fælles for alle vores kosttilskud er, at de bør suppleres med en korrekt og tilpasse diæt, bevægelse og sund fornuft; så din krop er sikret det bedste resultat.

Alle vores kosttilskud kan tages i forskellige doser efter behov. Professionelle sportsudøvere og seniorer med store problemer i dagligdagen tager med fordel det maksimale antal kapsler om dagen - hvor andre tager 1 kapsel. (Læs på pakken hvad den maksimale dosis er for dit kosttilskud)

Er du i tvivl om, hvorvidt andre af vores kosttilskud passer til dine behov - så ring til os på tlf. +45 22 75 73 00 og få en snak med vores kosttilskud specialister om INNO VITAL kosttilskud er det rette for dig og din krop.

Under 7 DKK pr. dag
Under 7 DKK pr. dag
Under 7 DKK pr. dag

Kosttilskud

EPA DHA (Fiskeolie)

199.00 DKK
-17%
1,197.00 DKK 999.00 DKK